نحوه جذب اساتید

دعوت همکاری از اساتید

همواره يكي از ويژگي‌هاي مؤسسات موفق استفاده از نیروی انساني مجرب و متخصص مي‌باشد که دپارتمان زبان مدرسان شریف نیز این مهم را از اولویت های خود قرار داده است. از آنجايي كه همواره رتبه‌هاي برتر كنكورهاي ارشد و دكترا همكاري خوبي با دپارتمان زبان داشته‌اند، جذب نيروهاي كارآمد در زمینه ی IELTS،TOEFL و GRE در دستور كار مديريت دپارتمان قرار دارد.

متقاضيان محترم ، پس از دریافت فرم جذب مدرسين، آن را پر كرده و به همراه مدارك زير از طریق آدرس الکترونیکی آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید به بخش نیروی انسانی دپارتمان زبان مدرسان شریف (MSLD) ارسال کرده و یا به طور حضوری به مدیر آموزش تحويل دهند.

جهت دریافت فرم جذب مدرسین اینجا کلیک کنید.

مدارک زیر در صورت وجود ارسال گردد:
ـ تصاوير كپي مدارك زباني (…, TOEIC , CPE , CAE , FCE , TOEFL , IELTS)
ـ تصاوير كپي مدارك دوره‌هاي تربيت مدرس (..., Celta , Delta , T.K.T)
ـ تصاوير مقالات (برگه پذيرش و گواهي‌نامه چاپ) در مجلات و كنفرانس
ـ تصاوير كپي دوره‌هاي تربيت مدرس و سابقه كاري در مؤسسات ديگر
ـ توصيه‌نامه از اساتيد محترم دانشگاه‌ها و مدرسين با سابقه و مورد تأييد

تمامي مدارك فوق ابتدا به آدرس پست الكترونيكي آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید ارسال شده و پس از بررسي و دعوت از مدرس محترم، اصل مدارك مطابقت داده میشود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 0212966  تماس یگیرید.