برنامه تعيين سطح‌ دوره‌های مختلف زبان انگلیسی

برنامه تعيين سطح‌ دوره‌هاي زبان انگلیسی

دپارتمان زبان‌هاي خارجي مؤسسه آموزش عالي مدرسان شريف (MSLD) با توجه به هدف زبان‌آموزان، دوره‌هاي ويژه‌اي را براي آنها طراحی کرده است. از آنجایی که موسسه آموزش عالي آزاد مدرسان شريف سال‌ها در مباحث آزمون‌سازي و برگزاري آزمون‌هاي كشوري رتبه اول را داشته، از اين رو در تعيين سطح زباني نيز پيشرو بوده و براي هر زبان‌آموز با هدف ويژه خود، آزمون تعيين سطح خاصي را در نظر گرفته است. تمامي آزمون‌ها براساس استانداردهاي CEFR اروپا و نيز استانداره های IELTS و TOEFLو GRE بوده و هر دانشجو پس از آزمون تعيين سطح، از سطح خود در تمامي آزمون‌هاي بين‌المللي آگاه مي‌شود. براي مثال زبان‌آموزي که براي شركت در دوره‌هاي عمومي نمره 83 از 100 را در آزمون تعیین سطح بدست آورد، نمره کلی ایشان همراه با نمرات مشابه در دیگر آزمون های بین المللی به صورت زیر می باشد:

ESOL Cambridge

TOEFL

IELTS

CEFR

MSLD Placement

CAE

7.5

83

توجه داشته باشيد كه تمامي مراحل نمره‌دهي كاملاً استاندارد بوده و توسط گروه دانشجويي زبان‌شناسي كاربردي دانشگاه تهران طراحي شده است و تمامي مراحل تصحيح و نمره‌دهي براساس اصول و متدولوژي‌‌هاي آزمون‌سازي استاندارد و به روز مي‌باشد که منحصرا توسط گروه زبانشناسی دپارتمان زبان طراحی گشته است.

خواهشمند است ابتدا هدف خود از فراگيري زبان را در نظر گرفته، بعد در دوره مورد نظر شركت كنيد.

در صورت نياز به مشاوره با تيم مشاوره دپارتمان زبان به شماره 0212966 تماس گرفته و راهنمايي بخواهيد.

متقاضیان پس از تكميل بخش كتبي آزمون عمومی ، می بایست در آزمون شفاهي که توسط مديران گروه يا نمايندگان آن‌ها برگزار مي‌گردد شرکت کنند.

زبان‌آموز پس از شركت در آزمون تعيين سطح نمره خود را به دو صورت دريافت مي‌كند:

نمره اول: نمره خام وي بوده و به صورت عددي صحيح ( برای مثال7 برای IELTS) پس از دو روز از آزمون به وي اعلام می شود.

نمره دوم: در اصل دام‌‌ها و مشكلات وي در آزمون بوده كه به صورت چاپ شده و نیز الکترونیکی برای زبان آموز ارسال می گردد. در این توضیحات بيشترين اشتباهات و دام‌ها و دلايل احتمالي آن براي زبان‌آموز به صورت كارنامه ارسال مي‌گردد. با اين كارنامه زبان‌آموز مي‌تواند بهتر براي شرکت در دوره مورد نظر تصمیم بگیرد.

انواع تعیین سطح دپارتمان زبان

نوع تعیین سطح

هزینه

روز تعیین سطح

دوره‌هاي زبان عمومی (شامل دو بخش كتبي 40 دقيقه و شفاهي 15 دقيقه) به همراه مشاوره رایگان

شنبه ها

دوشنبه ها

15 تا 18

دوره‌هاي آزمون بين‌المللي IELTS (چهار مهارت) (در مجموع 3 ساعت) همراه با آزمون شفاهی به همراه کارنامه تحلیلی و مشاوره رایگان

پنجشنبه ها

14 تا 17

دوره‌هاي آزمون بين‌المللي TOEFL (چهار مهارت) (در مجموع 3 ساعت) همراه با آزمون شفاهی به همراه با کارنامه تحلیلی و مشاوره رایگان

جمعه ها

10 تا 13

دوره‌هاي آزمون بين‌المللي GRE ( سه مهارت به همراه بخش رياضي) (در مجموع 2 ساعت) به همراه کارنامه تحلیلی و مشاوره رایگان

جمعه ها

11 تا 13

برگزاری تعیین سطح تنها با وقت قبلی میسر می باشد .

جهت رزرو تعیین سطح اینجا کلیک کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 0212966 و یا خط مستقیم 22887773 تماس یگیرید.