قوانین و مقررات تعیین سطح و ثبت نام دپارتمان زبان مدرسان شریف

الف) مقررات عمومی:

1. تمامی زبان آموزان ملزم به رعایت شئونات اسلامی، اخلاقی و اجتماعی بوده و حضور در مؤسسه باید مطابق با پوشش مناسب محیط های آموزشی باشد، در غیر این صورت بر اساس قوانین برخورد خواهد شد.

2. استفاده از تلفن همراه در کلاس، به منظور برقراری ارتباط با غیر ممنوع می باشد و در صورت مشاهده طبق مقررات آموزشی برخورد خواهد شد.

3. همراهی دوستان و آشنایان به کلاس ممنوع بوده و آموزش حق جلوگیری از ورود این افراد به داخل کلاس را دارد.

4. همکاری با مسئولین دپارتمان زبان مدرسان شریف به منظور رعایت اصول و مقررات مربوطه توسط زبان آموزان محترم الزامی می باشد.

الف) تعیین سطح:

1. تعیین سطح به دوصورت کتبی و شفاهی برگزار شده و براساس دوره درخواستی زبان آموزان متفاوت می باشد.

1. تمامی زبان آموزان ملزم می باشند تا قبل از ثبت نام درآزمون تعیین سطح، که توسط گروه و کارشناسان موردتأیید دپارتمان زبان برگزار می گردد شرکت نمایند.

2. زبان آموزان بعد ازیک بار تعیین سطح، مجاز به تعیین سطح مجدد نبوده و درصورت اعتراض به تعیین سطح انجام شده بعد از شروع کلاس، پس از سه جلسه ی آموزشی این اعتراض موردبررسی قرارگرفته و درصورت تایید، زبان آموز محترم با تایید مدیر گروه، توسط کارشناس مجددا ًتعیین سطح می گردد.

3. تعیین سطح دارای چهار ماه اعتبار می باشد. همچنین زبان آموز مجاز به شرکت در کلاس بالاتر یا پایین تر از سطح تعیین شده نمی باشد، مگر در صورت تشخیص کارشناس و تایید مدیر گروه.

ب) ثبت نام:

1. تکمیل مدارک ثبت نام، ارائه مدرک هویت شامل کارت ملی و کارت دانشجویی و همچنین تکمیل مدارک ثبت نام توسط متقاضیان محترم الزامی می باشد.

2. ارائه هرگونه تخفیف برای زبان آموزانی که شامل تخفیف می گردند، تا 48 ساعت قبل ازشروع دوره امکان پذیر می باشد و کلاس های پیشرفته شامل دوره های IELTS، TOEFL و GRE مشمول تخفیف نمی گردد.

3. زبان آموزان محترم لازم است قبل از ثبت نام قطعی، بامراجعه به سایت دپارتمان زبان مدرسان شریف یا سؤال ازکارشناس مربوطه در ارتباط با ساعت دقیق کلاس ها اطلاعات کافی را کسب نموده و سپس اقدام به ثبت نام نمایند.

ج) تعهدات زبان آموز درطول برگزاری دوره آموزشی:

1. حضور به موقع و فعال در کلاس ها، انجام وظایف علمی و تکالیف محول شده از طرف استاد، شرکت در بحث ها و مکالمه های درسی و کلاسی، عدم غیبت در جلسات آموزشی، ارائه انتقادات و پیشنهادهای سازنده به مؤسسه و استاد جهت افزایش کیفیت آموزشی کلاس، شرکت در نظرسنجی از کلاس در پایان ترم و توجه به تمامی قوانین و مقررات آموزشی مؤسسه.

2. عدم استعمال دخانیات در محیط آموزشی، حیاط موسسه و اطراف آن.

3. حفظ احترام به عقاید شخصی و قومیتی همکلاسی و استاد خویش از ضروریات یک محیط آرام تحصیلی می باشد. رعایت حرمت شخصیت ها، عقاید و مناسبت های مذهبی ادیان و قومیت های مختلف مورد تأکید می باشد و از ورود به مباحث سیاسی و مذهبی درمکالمات درسی و کلاسی جداً پرهیز نمایید.

4. به منظور رعایت حقوق همسایگان و رفاه حال ساکنین مجاور موسسه، زبان آموز متعهد می شود که از پارک کردن خودروی خود و یا خودروی همراهان در جلوی درب آنها و یا کوچه های منتهی به موسسه خودداری نموده و از تجمع بی جهت در جلو درب مؤسسه پرهیز نماید.

د) قوانين غيبت:

1. چنانچه غیبت زبان آموز در هر ترم تحصیلی بیش از سه جلسه باشد، زبان آموز در دوره مذکور بنا به صلاح دید مدرس و با تأیید مدیر مرکز آموزش، مردود (Absent Fail) اعلام می شود.

2. حضور زبان آموز رأس ساعت مقرر در کلاس الزامی بوده و برای زبان آموزانی که بعد از مدرس وارد کلاس شوند، در لیست حضور و غیاب تاخیر ثبت می گردد و هر سه جلسه تاخیر معادل یک جلسه غیبت محسوب می شود.

3. درصورت عدم حضور زبان آموز در جلسه پایانی (جلسه آزمون) زبان آموز مردود محسوب می گردد.

تبصره 1: این دسته از زبان آموزان با ارائه مدارک معتبر و مورد قبول شامل مدارک شغلی یا پزشکی، در صورت تایید مدرس کلاس و مدیر مرکز، امکان شرکت در فاینال مجدد را خواهند داشت. اما اگر زبان آموز دلیل موجهی برای عدم شرکت در آزمون نداشته باشد، جهت امتحان مجدد ملزم به پرداخت 10/000 تومان می باشد.

تبصره 2:روز برگزاری امتحان مجدد و جا مانده ها توسط موسسه اعلام می گردد.

ه) قوانين انصراف :

1. چنان چه زبان آموز به هر دلیل تا 48 ساعت قبل از شروع دوره اعلام انصراف نماید، 20 درصد از مبلغ شهریه پرداختی کسر و مابقی به وی مستردد میگردد.

2. چنانچه زبان آموز به هر دلیل تا 24 ساعت قبل از شروع دوره اعلام انصراف نماید، 50 درصد از شهریه پرداختی کسر و مابقی به وی مسترد می گردد و از 24 ساعت مانده به شروع دوره تا شروع دوره امکان انصراف وجود ندارد.

3. نظر به اینکه پس از انجام ثبت نام، از دیگر متقاضیان فرصت ثبت نام سلب می گردد و کلاس ها با ظرفیت محدود تشکیل می گردد، با آغاز دوره و تشکیل کلاس امکان انصراف و بازگشت شهریه به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد.

4. در صورتی که انصراف زبان آموز به دلیل تصمیم مؤسسه بوده باشد زبان آموز در هر زمانی تا قبل از پایان ترم می تواند جهت دریافت وجه اقدام نموده و وجه کامل پرداختی را مسترد نماید.

و) قانون جابجايي يا رزور:

چنانچه زبان آموز بعد از ثبت نام، به هر دلیل امکان حضور در کلاس ثبت نام شده را از دست بدهد و تمایلی نیز برای انصراف نداشته باشد ، فقط تا 24 ساعت قبل از شروع دوره امکان جابجایی ساعت یا سیستم آموزشی خویش و یا رزرو جهت ترم آینده را دارد و از 24 ساعت مانده به شروع دوره، روز شروع دوره و درطول دوره امکان هیچ گونه جابجایی و رزرو وجود ندارد. بدیهی است در صورت جابجایی تفاوت شهریه مذکور می گردد.

ح) ساير قوانين و مقررات آموزشی:

1. زبان آموزان می بایست نسبت به زمان شروع و پایان ترم ها دقت و توجه کافی را داشته باشند و از دفتر مؤسسه و یا سایت موسسه تقویم آموزشی را دریافت نمایند.

2. زبان آموزان گرامی نسبت به همکاری بامسئول واحد کلاس جهت برگزاری جلسات جبرانی (Make Up) اهتمام ورزند.

3. زبان آموزان محترم می توانند قبل از پایان ترم بدلیل احتمال پر شدن ظرفیت کلاس ها اقدام به پیش ثبت نام نمایند و بعد از قبولی در سطح خویش سیستم به طور خودکار ثبت نام را قطعی می نماید و درصورت عدم قبولی، امکان استرداد وجه کامل ثبت نام میسر می باشد.

4. تعیین مدرس برای هرکلاس، ادغام کلاس های مشابه، لغو کلاس هایی که به حدنصاب نرسیده اند، محل برگزای کلاس وانتقال زبان آموزان از کلاسی به کلاس دیگر و زمان آغاز و پایان هرترم برعهده مؤسسه و مرکز آموزش بوده و زبان آموزان مجاز به دخالت درامور اجرایی مرکز نمی باشند.

برگزاری تعیین سطح تنها با وقت قبلی میسر می باشد .

جهت رزرو تعیین سطح اینجا کلیک کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 0212966 تماس یگیرید.