برگزاری همایش آشنایی با آزمون های بین المللی زبان IELTS ، TOEFL، GRE

برگزاری اولین همایش آشنایی با آزمون های بین المللی در سالن همایش های مدرسان شریف

گروه دپارتمان زبان مدرسان شریف گام نخست را برداشت

اولین همایش تخصصی آزمون‌های بین‌المللیِ دپارتمان زبان مدرسان شریف با محوریت معرفی متدMSLD برای اولین بار در ایران برگزار شد.
«میثم ارجی» مدیر دپارتمان زبان در مورد اهداف این همایش گفت: هدف ما آشنایی با آزمون‌های بین‌المللی زبان، برگزاری دوره‌های مجازی ، راه‌اندازی آزمون‌های آزمایشی در 42 نمایندگی در سراسر کشور، شروع کارگاه‌های تخصصی و عمومی، جذب اساتید و دانشجویان و برگزاری همایش‌های دیگر در آینده نزدیک است.
در ادامه «دکتر بیگ‌محمدی» استاد و مدیر گروه انگلیسی دپارتمان زبان در مورد آشنایی و معرفی دوره‎های تخصصی، عمومی و آکادمیک زبان انگلیسی، معرفی آزمون‌های بین‌المللی TOEFL، IELTSو GREو تفاوت بین آنها، ارائه راهکارهای مناسب برای کسب بهترین نمره درخواستی دانشگاه‌های داخلی و خارجی، ارائه راهکارهای مناسب برای تقویت مهارت‌های زبانی، معرفی و آشنایی با متدMSLD بر مبنای دو مهارت اصلی Communicative Skills و Enabling Skills توضیحاتی را ارائه دادند.
همچنین «مبین خانلرزاده» رتبه یک ارشد زبان ضمن بیان تجربه‌های خود، در مورد برنامه و روزهای تعیین سطح و نحوه جذب دانشجویان و متقاضیان، معرفی دوره‌ها و سطح‌ها، برنامه شروع کلاس‌ها، میزان هزینه‌ها، معرفی کتاب‌ها، معرفی سایت و طریقه عضویت در گروه دپارتمان زبان مدرسان شریف توضیحاتی ارائه داد.
در پایان این همایش اساتید دپارتمان زبان مدرسان شریف به ارائه مشاوره پرداختند و به سوالات حاضران در این همایش پاسخ دادند.

* برای مشاهده عکس ها در اندازه بزرگتر، بر روی عکس موردنظر خود کلیک کنید.