برگزاری همایش‌ آشنایی با آزمون های بین المللی زبان انگلیسی با رویکردی تخصصی و با هدف چگونگی موفقیت در آنها (IELTS, TOEFL, GRE)

(IELTS, TOEFL, GRE)

به منظور آشنایی زبان آموزان با آزمون بین المللیIELTS  و بررسی سوالات متداول و همچنین ارائه راهکارهای مناسب برای کسب نمرات ایده آل، دپارتمان زبان انگلیسی مدرسان شریف تصمیم به برگزاری رایگان همایش‌ آشنایی با آزمون های بین المللی زبان انگلیسی با رویکردی تخصصی و با هدف چگونگی موفقیت در آنها را دارد.
در اين همايش ها، مشاوران با تجربه دپارتمان زبان مدرسان شریف، اطلاعات داوطلبان را در مورد آزمون های زبان انگلیسی بین المللی افزایش داده و با ارائه برنامه ای مدون راه پیمودن مسیر موفقیت از پایین ترین سطح زبانی تا موفقیت در آزمون های بین المللی را پیش روی این عزیزان می گذارد.
از آنجايي كه بسياري از زبان آموزان در زمينه یادگیری زبان انگلیسی كم تجربه هستند، و با توجه به اینکه معمولا افراد می بایست در زمان محدودی شرایط خود را برای شرکت در آزمون های بین المللی آماده کنند روش آزمون و خطا با توجه به هزینه ی بالای این آزمون ها و محدودیت در برگزاری آنها روش منطقی به نظر نمی رسد. به همين دليل این دپارتمان قصد دارد تا با ارائه مطمئن ترین روش زبان آموزان را در مسیر موفقیت یاری دهد.
از ویژگی های این همایش:
معرفی آزمون های بین المللی زبان انگلیسی آیلتس
بررسی بخش ها و انواع سوالات متداول در این آزمون
ارائه راهکار برای تقویت مهارت های زبانی ویژه این آزمون
بخش پرسش و پاسخ در پایان همایش

اولین همایش تخصصی آزمون IELTS در تاریخ 29 مرداد ماه 1394 برگزار می گردد.

لازم به ذکر است که به دليل ظرفیت محدود شرکت کنندگان این همایش، به افرادی که پس از تکمیل ظرفیت این دوره ثبت نام کنند اطلاع رسانی می شود تا در دوره های بعدی همایش شرکت کنند. به افرادی که می توانند در این دوره شرکت کنند نیز يك هفته قبل از برگزاري اعلام مي‌گردد. پيشاپيش از دوستاني كه در این همایش حضور نخواهند داشت پوزش مي‌طلبيم، انشاءالله كه بتوانيم در همایش های آتي در خدمت اين عزيزان باشیم.

لطفا برای ثبت نام رایگان با شماره تلفن 0212966 تماس بگیرید

همچنین می توانید جهت ثبت نام اینجا کلیک کنید