برگزاری همایش آشنایی با آزمون های بین المللی زبان انگلیسی در سالن همایش های مدرسان شریف

گام بعدی در راه رسیدن به موفقیت ....
دومین همایش تخصصی آشنایی با آزمون های بین المللی توسط دپارتمان زبان مدرسان شریف روز پنجشنبه مورخ 31/2/94 در سالن همایش های موسسه مدرسان شریف برگزار شد.
در ابتدای همایش مدیر دپارتمان زبان»میثم ارجی« اطلاعات کاملی از آزمون های بین المللی IELTS, TOEFL, GRE در اختیار شرکت کنندگان قرار داد و پس از آن نحوه ی برگزاری دوره ها به صورت حضوری و مجازی، آزمون های آزمایشی در سراسر کشور و همچنین برگزاری کارگاهها و همایش های تخصصی دپارتمان زبان مدرسان شریف به روش MSLD  را توضیح داد.
در ادامه ی همایش دکتر رضا رضایی، توضیحات مورد نیازی را در مورد تفاوت آزمون GRE با سایر آزمون های بین المللی و راهکارهای موفقیت در آن را مطرح کردند.
آقای انداچه، از اساتید برتر دپارتمان، مطالبی را درباره ی نحوه ی خواندن بخش ریاضیات آزمون GRE شرح دادند و همچنین تکنیک های پاسخ گویی به سوالات را بیان کردند.
پس از سخنرانی برای اولین بار از سیستم مشاوره آنلاین OECS ((Online Enabling Communicative System رونمایی شد و توضیحاتی در مورد نحوه ی عملکرد این سیستم و تاثیراتی که بر روی مطالعه و برنامه ریزی افراد به دلیل استاندارد بودن سیستم دارد و همچنین ایجاد انگیزه در آنها داده شد.این سیستم برای اولین بار با عملکرد بسیار بالا در اختیار زبان آموزان موسسه مدرسان شریف داده خواهد شد.
در پایان همایش آقای بهنام یزدان خو، نمره ی 8.5 آزمونIELTS، به سوالاتی که شرکت کنندگان در مورد این آزمون داشتند پاسخ داد.