1- لطفا خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.
كاوه روشن بين فر، متولد ارديبهشت سال 1367 .
2- نام واحد دانشگاهي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.
دانشگاه تهران، رتبه 1 مهندسي پزشكي .
3- فارغ التحصيل چه سالي و از كدام واحد دانشگاهي هستيد؟
از دانشگاه اميركبير در سال 91 فارغ التحصيل شدم.
4- نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟
از طریق تبليغات تلويزيوني.
5- آيا براي اولين بار است كه در آزمون مقطع دكتري شركت كرده ايد؟
بله .
6- تأثير برنامه ريزي و مشاوره تحصيلي در موفقيت شما به چه ميزان بود؟
اگر تأثير برنامه ريزي 100 درصد نباشد قطعا 90 درصد خواهد بود. من براي مطالعه از مهرماه به صورت جدي برنامه ريزي هفتگي داشتم و سعي كردم با توجه به برنامه ام، مطالعه كنم تا بتوانم تمام دروسم را بخوانم و طي زماني كه دارم به آ نها مسلط شوم. البته در كنار اين بايد به دروس دانشگاه يام نيز مي رسيدم و به همين جهت نياز به يك برنامه هفتگي براي من لازم بود كه با لطف خدا توانستم در هر دو سمت، با موفقيت گام بردارم.
7- تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين در روز چقدر بوده است؟
از مهر ماه با روزي 8 ساعت مطالعه شروع كردم و البته با توجه به برنامه ريزي كه داشتم در بعضي از ايام مجبور بودم به دروس دانشگاهم برسم.
8- نظرتان در خصوص آزمونهاي آزمايشي به ويژه آزمونهاي مدرسان شريف بيان نماييد؟
به نظر مي رسد هر دانشجويي حتي با سطح علمي پا یین هم مي تواند با بررسي اين مجموعه آزمون ها متوجه شود كه مدرسان شريف حرف اول را در اين زمينه مي زند و مقايسه اين آزمونها با آزمونهاي مؤسسات ديگر گوياي اين مطلب است. آزمونهاي آزمايشي با داشتن بهترين پاسخ تشريحي مي تواند كمك بسزايي به دانشجويان داشته باشد. مخصوصاً اينكه جامعه آماري بالاي اين آزمونها مي تواند تراز و رتبه دقيقتري را براي داوطلب رقم بزند.
9- بالاترين درصد در دروس امتحاني شما مربوط به كدام درس مي باشد؟
مجموعه دروس تخصصی 59/26 درصد.
10- آيا از كتب مؤسسه جهت مطالعه استفاده كرده ايد. ميزان كيفيت و تأثيرگذاري آنها چگونه بوده است؟
بله، من براي مطالعه از كتابهاي مدرسان شريف استفاده كردم كه از هر لحاظ من را نسبت به كتابهاي مرجع بي نياز كرد علي الخصوص كتاب رياضيات مدرسان شريف كه داراي درسنامه كامل به همراه مثالهاي فراوان با پاسخ تشريحي و در آخر طبقه بندي كردن تست ها كه باعث شد تسلط من برروي هر مبحث كامل شود.
11- چه تكنيك هايي را براي موفقيت در مصاحبه دكتري به داوطلبان پيشنهاد مي كنيد ؟
داوطلب سعي كند روي موضوع پايان نامه دوره كارشناسي ارشد خودش بسيار مسلط باشد تا به راحتي روي آن مانور دهد. بايد اعتماد به نفس داشته باشد و اگر جواب سؤالي را نمي دانست از پاسخ دادن به صورت غير مرتبط پرهيز كند و سعي كند با كمي تفكر يك تحليل هوشمندانه براي آن سؤال داشته باشد. اين را هم اضافه كنم كه داوطلب قبل از حضور در مصاحبه بايد منابع را مطالعه كند.
12- بايدها و نبايدهاي مصاحبه دكتري چه مواردي مي تواند باشد؟
بايدها عبارتند از حضور در جلسه با تسلط بالاي علمي و اشراف كامل به تمام جنبه هاي پايان نامه دوره كارشناسي ارشد و از نبايدها مي توان به مواردي نظير صحبت نكردن در مورد دانشگاههاي ديگر (چه خوب، چه بد ) و اجتناب از توضيحات اضافه در پاسخ هر سؤال اشاره كرد.
13- عوامل مؤثر در موفقيت شما كدام موارد بوده است؟
داشتن يك برنامه ريزي حساب شده و متعهد بودن به آن و استفاده از كتابهاي مدرسان شريف.