1- لطفا خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.
محسن ذكاء اسدي، متولد شهريور سال 1364 ، نام پدر حسين.
2- نام واحد دانشگاهي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.
دانشگاه تهران، رتبه 3 ادبيات فارسي.
3- فارغ التحصيل چه سالي، با چه معدلي و از كدام واحد دانشگاهي هستيد؟
از دانشگاه تهران با معدل 14 / 18 و در سال 91 فارغ التحصيل شدم.
4- آيا براي اولين بار است در آزمون دكتري شركت كرده ايد؟
خير بار دوم بود. يك بار به صورت آزمايشي شركت كرده بودم.
5- نحوه آشنايي شما با مؤسسه مدرسان شريف چگونه بوده است؟
از طريق تبليغات تلويزيوني .
6- علت ادامه تحصيل خود را بفرمایيد.
علاقه زياد به تدريس .
7- نقش و تأثير برنامه ريزي در موفقيت شما به چه ميزان بود؟
من به صورتي برنامه ريزي داشتم كه هر كتاب را به طور كامل مطالعه مي كردم و نكات آن را ياد داشت مي كردم سپس سراغ كتاب بعدي مي رفتم. براي قبولي در آزمون دكتري داوطلبين بايد با يك برنامه ريزي دقيق مطالعه اي با بيشترين بازدهي داشته باشند. البته داوطلب بايد با توجه به شناختي كه از خود و روحيات خود دارد برنامه ريزي درسي را تنظيم نمايد. من به شخصه هر كتابي كه تمام مي شد سراغ كتاب ديگر مي رفتم.
8- آزمونهاي آزمايشي مدرسان شريف را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
لازم به تعريف نيست مقايسه نمونه اين آزمون ها با هر آزمون ديگري خود گواه اين مطلب است كه آزمونهاي مؤسسه بسيار كارشناسي شده طراحي شده است. هر دانشجوی باهوشي می تواند با ديدن كارنامه كامپيوتري با تحليل نقاط قوت وضعف، ارائه تراز شبيه آزمون اصلي و مقايسه فردي با جامعه آماري واقعي به اين نتيجه پي ببرد كه مدرسان شريف در ارائه خدمات آموزشي به ويژه در مقطع دكتري حرف اول را مي زند.
9- تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين در روز چقدر بوده است؟
از اول مهر با تقريبا 1 ساعت مطالعه در روز شروع كردم.
10- كتابهاي مدرسان شريف را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
كتابهاي مدرسان شريف آموزشي ساده و روان دارند. توضيح بسيار گويا براي مطالب و منطبق با آخرين تغييرات سال هاي اخير كتابهاي مراجع از خصوصيات آشكار اين كتب است.
11- بعضي از داوطلبين با اينكه احساس مي كنند به تمام مطالب اشراف دارند ولي با كمبود وقت درسر جلسه آزمون مواجه مي شوند؛ به نظر شما چگونه مي توانند اين مشكل را حل كنند؟
ممكن است كه درس را صرفا به صورت تشريحي ياد گرفته باشند و در پياده كردن آن در سؤالات تستي دچار مشكل و كمبود وقت شوند و يا اين امكان وجود دارد كه تسلط كافي را ندارند و به اشتباه اين طور فكر مي كنند. با بررسي اين مسائل مي توانند بر اين مشكل غلبه كنند.
12- براي بالا رفتن اعتماد به نفس و كاهش اضطراب، داوطلبان كنكور چه نكاتي را بايد رعايت كنند؟
شناخت واقعي نسبت به توانمندي ها و امكانات شخصي، داشتن احساس كارايي بيشتر، داشتن هدف و برداشتن قدم هايي براي رسيدن به آن و پرهيز از ريسك.
13- بالاترين درصد کارنامه شما مربوط به كدام درس مي باشد؟
دروس تخصصي 57 درصد.
14- چه تكنيك هايي را براي موفقيت در مصاحبه دكتري به داوطلبان پيشنهاد مي كنيد؟
در رشته ادبيات دانشجو بايد با داشتن يك سري اطلاعات كلي در رابطه با هر مطلبي كه مربوط به ادبيات فارسي است، مانند تاريخ ادبيات قرن 3 تا نيما يوشيج، در جلسه مصاحبه حضور يابد و بايد دقت داشته باشد كه در پاسخگويي به سؤالات از زياده گويي بپرهيزد.